Bio + contact

Hallo! 🙋‍♂️

Mijn naam is Maarten. Mijn missie is om inzicht te creëren en te geven. Op enthousiaste en interessante wijze neem ik mensen aan de hand in complexe puzzels. Dit doe ik in mijn onderzoek, essays, podcast en “via de andere kant” via onderwijs en coaching.

In mijn vrije tijd ben ik het liefste speciaabier aan het drinken met mijn vrienden of aan ’t chillen met mijn vriendin. Ik speel ook graag strategy games zoals Civilization en Humankind, of hang rond op Twitter om te zoeken naar nieuwe workflows in Roam, bijzondere meningen en gave filmpjes. Ik lees/luister heel veel boeken en vind het ook leuk om hard te lopen in de mooie omgeving van Nijmegen, stad waar ik geboren ben en sinds 2019 weer woon.

Ik geef regelmatig lezingen en interviews over Waarom we beter denken dan we denken en mijn verdere onderzoek. Neem daartoe gerust contact op:

Contact:
E-mail: maartenjvandoorn (@) gmail.com / martinus.vandoorn (@) ru.nl
Twitter: @maartenvdoorn, LinkedIN heb ik ook, maar veel meer social media eigenlijk niet, gelukkig.